Premier Palace Spa Hotel pune la dispoziția oaspeților săi, 82 de camere moderne (Cameră Single, Cameră Double, Apartament, Apartament Prezidențial), fiecare având următoarele facilități și dotări: aer condiționat individual, seif, LED TV, telefon cu linii externe și căsuță vocală, minibar, uscător de păr și produse ecologice de lux.

Designul elegant al camerelor garantează confortul necesar pentru o deconectare de la stresul cotidian și evadarea într-o oază de liniște și relaxare.

CAMERA SUPERIOARA

Grație designului si culorilor atent alese, camerele duble cu paturi twin sau matrimoniale, cu o suprafață de 30-37 mp, iși intampină oaspeții intr-o atmosferă relaxantă ce asigură confortul necesar. Ideale pentru cupluri sau cei care călătoresc in interes de serviciu, camerele duble spațioase si elegant decorate reprezinta un must try pentru orice oaspete.


APARTAMENT

Toate camerele de acest tip pun la dispoziția oaspeților o zona de relaxare separată, birou și baie extinsă. Aceste apartamente cu o suprafața de 77 mp oferă vizitatorilor o cameră de zi pentru business sau relaxare, un dormitor confortabil cu pat matrimonial și două grupuri sanitare cu dus și cadă. Apartamentele pot găzdui în egală masură oameni de afaceri, punând la dispoziția acestora o cameră cu birou pentru întâlniri de până la 6 persoane, dar și familii, existând și posibilitatea adăugării unui pat suplimentar în cameră.


Apartament Prezidential

Apartamentul, cu cei 130 metri pătrați ai săi de lux și confort, include un dormitor spațios cu pat matrimonial, dressing mare și o baie dotată cu cadă cu hidromasaj, dar și o cameră de zi cu baie proprie. Camera de zi își întâmpină oaspeții cu o zona de relaxare, un spațiu pentru întâlniri sau servirea mesei într-un ambient intim și un bar privat pentru momente speciale. Bucurați–vă de luxul suprem rezervând Apartamentul Prezidențial, la etajul șase al Premier Palace Spa Hotel