ppalaceLogo
ELEMENTBLOCK

Premier Spa este primul Spa Medical de 5* din Romania

SPA MEDICAL

 

Premier Spa este primul Spa medical din Romania al carui scop este sa va ofere tratamente individuale, personalizate in conformitate cu nevoile dumneavoastra , intr-o atmosfera relaxanta si stilata.

 

Complexitatea si diversitatea terapiilor ne recomanda, echipamentele, profesionalismul si experienta  doctorilor si terapeutilor, eficienta tratamentelor oferite si seriozitatea acordata misiunii noastre si implicarea  pe care o avem in relatia cu oaspetii nostrii.

 

Oferim o gama foarte variata de terapii pentru ameliorarea afectiunilor musculare, vasculare, ale sistemului nervos periferic, sistemului respirator, programe de detoxifiere, balneare si reumatologie si de asemenea programe anti imbatranire cu Gerovital G3.

PREMIER SPA

VBV_4244

GALERIE

SPA SI THERMARIUM

 

Premier Spa este primul concept fusion intre Health Spa si Welness Spa din Romania. Dispus pe 3 niveluri, are o suprafata de 3000 mp, 20 de cabinete de tratament si o multitudine de facilitati menite sa va incante simturile si sa va redea starea de bine: sauna finlandeza, biosauna, baia cu aburi, cabina Thalasso, frigidarium, dusuri emotionale cu efecte vizuale si sonore, pisicina si hidropiscina, bar,menite sa va incante simturile si sa va recupereze starea de sanatate. Materialele naturale, lemnul cald, piatra semipretioasa, luminile difuze si liniile fine creeaza ambianta propice pentru a evada din cotidian si a trai momente unice de relaxare.

Electroterapie

 

Formele inovatoare de electroterapie de joasă și înaltă frecvență, cu rol în îmbunătățirea circulatiei venoase si limfatice.

Iyashi Dome

 

Concept revolutionar din Japonia, bazat pe un sistem de unde infrarosii lungi, organic.

Vacu Styler

 

Tehnologia a fost utilizată inițial în medicina spațială, pentru a permite o circulație periferică bună în condiții de imponderabilitate. Bazat pe principiul presiunii negative aplicata alternativ, Vacu Styler stimulează toxinele fluxul sanguin si reziduurile care directioneaza sistemul limfatic pentru eliminare. Se recomandă în tratamentul tulburărilor circulatorii periferice, stimuleaza drenajul limfatic si regenerarea rapida.

Cursuri de inot

 

Înotul  oferă un antrenament cardiovascular excelent, tonifierea musculaturii , ajuta la pierderea in greutate si consolidarea plamanilor.

Electrotherapy Iyashi Dome Vacu Styler hidrokinetoterapie infografie
premier-border1

Putem sa va ajutam?

CONTACTEAZA-NE- 24/7

TEL.      

FAX.      

EMAIL.  

LOCAȚIE

Bulevardul Ghencea

Nr:134, Sector 6,

Bucuresti

(+4) 031 407 6000

(+4) 0 722 111 155

reservations@premierpalace.ro

Găsiți-ne pe

PREZENTARE GENERALĂ

premierPalace-130w

Recuperare Medicala

 

Obiectivul nostru este sa oferim tratamente individuale si personalizate in conformitate cu nevoile dumneavoastra intr-o atmosfera rafinata si relaxanta. Oferim terapii pentru sistemul osos, vascular, periferic, nervos, respirator si programe de detoxifiere, reumatice, anti stress si anti imbatranire.

medicalrecovery

Terapie fizica

 

Programul cuprinzător conceput pentru a purifica organismul, a elimina toxinele si de a îmbunătăți absorbția nutrienților în tractul digestiv Programul cuprinzător conceput pentru a purifica organismul, a elimina toxinele si de a îmbunătăți absorbția nutrienților în tractul digestiv.

 

Physical Therapy

Managementul stresului

 

Evadati din rutina de zi cu zi, oferindu-vă o excursie bine meritata la Spa! Veti recâștiga tonusul mental si fizic cu terapiile noastre.

stress-management

Detoxifiere

 

Programul cuprinzător conceput pentru a purifica organismul, elimina toxinele, pentru a îmbunătăți absorbția nutrienților în tractul digestiv

Slabire si eliminarea celulitei

 

Acest program este dedicat persoanelor care doresc să piardă în greutate într-un mod controlat, care nu are un impact asupra sănătății.

Namolul de Techirghiol

 

Recunoscut ca fiind cel mai bun noroi din lume, nămolul de Techirghiol este cunoscut de peste 200 de ani pentru prevenirea acesteia, tratament și recuperare.

detoxifiere Slim & Cellulite Techirghiol Mud

Gerovital

 

Prof. Dr. Ana Aslan, Gerovital H3 este primul brand de produse anti-îmbătrânire din lume. Astăzi este una dintre cele mai populare branduri cosmetice din lume.

Bai cu saruri de Bazna si plante

 

Bai cu  sare pura 100%, extrasa din adâncurile Podișului Târnavelor și cu ierburi curative. Scop: relaxare, destresare, pentru a îmbunătăți somnul, reduce durerile articulare si activarea circulatiei

Tratamente faciale

 

Pielea este afectata de poluarea aerului, lumina solară și alti factori. Premier Spa recomanda tratamente personalizate pentru fiecare tip de piele.

Tratamente corporale

 

Ofera organismului un respect cu adevărat adecvat. Experientele corporale va vor ajuta sa aveti o piele curatata, detoxifiata si moale.

Experiente pentru barbati

 

Barbatul modern este activ și oferă o mare grijă și atenție aspectului fizic, dar, de asemenea, el apreciază momentele de relaxare.

Fitness

 

Alege un stil de viață sănătos cu sport și rezultatele nu vor întârzia să apară.

Gerovital Bazna Salt & Plants Facial Treatments Body Treatments Man Experience Fitness PREMIER SPA CONTACT Find Us REZERVA ACUM

EN | RO